Onze reis
Op 24 augustus zullen we met Cathay Pacific vertrekken naar Hong Kong. Hier verblijven we drie nachten om het geweldige Hong Kong te gaan ontdekken.
Na het levendige Hong Kong is het tijd voor ontspanning, ook wel Gili Trawangan genoemd. Vanaf Hong Kong vliegen we naar Denpasar (Bali) van waaruit we doorvliegen naar Mataram. Hier worden we opgehaald en gaan we met de speedboat naar ons verblijf Karma Kayak.Hier mogen we drie nachten genieten van de rust.
Dan is het toch echt tijd om ons paleisje te bezoeken op Bali in Seminyak. We varen met de Gili Cat over naar Padangbai in Bali waar we worden opgehaald door onze chauffeur Nick die ons naar de villa zal brengen.
Kortom... het moet een geweldige reis worden!
prettige reis en verblijf toegewenst danielle en chris
Hey vakantie gangers zijn jullie goed aangekomen?
We checken continu jullie website , maar helaas elke keer worden we teleur gesteld.
Met jack gaat het prima, vandaag heeft hij de hele dag op het gras gehuppeld en hij vondt het geweldig.
liefs van ons.
Nu we weer thuis zijn en "eindelijk" kunnen Internetten willen we wel reisverhalen lezen hoor! Of zijn jullie 's avonds zo moe dat je de hangmat inrolt?! Voor we naar huis reden uiteraard eerst bij Roos langs geweest, want we hebben haar wel beetje veel gemist hoor!
Geniet lekker van je vakantie en we bleven hoopvol uitzien naar een reisverslag :)
Hallo Daan en Chris,
Hier even een reactie vanuit de dierentuin in Aarle.
Met ons allemaal gaat het goed(de poes loop nu bijna over de comp. ik denk dat hij ook iets wil zeggen).
Hij heeft zijn plekje gevonden in het torenkamertje en `s avonds bij mij op schoot.
Zeg geniet van alles en lieve groetjes mam.