Geluksvogels op Bali
Hallo allemaal,
Gister zijn we dus met de Gili Cat vertrokken naar Padangbai, Bali. Met toch wel een beetje spanning in ons lijf of de villa die we via marktplaats :) geboekt hebben toch wel echt bestaat. De rit met de Gili Cat was op z'n zachts gezegd: heftig! Door de flinke golven maakten de boot flinke klappen waardoor we ons toch af en toe wel even afvroegen of die wel zou houden. Maar gelukkig kwamen we na een uur en een kwartier heelhuids aan in padangbai waar onze chauffeur Nick ons stond op te wachten.
Nick is de tuinman / chauffeur van Villa Made. Super vriendelijk en gezellig! Hij heeft ons naar Seminyak gebracht. Een ritje waar wij Nederlanders een half uur zouden doen duurt hier 1,5 uur. De gemiddelde snelheid ligt hier rond de 40-50 km per uur en elke bocheltje in de weg wordt met een tikje overbodige voorzichtigheid genomen. Erg leuk ook toen we onderweg waren; je ziet veel honden langs de weg en toen Chris en ik er 1 aanwezen van ahhh wat lief, reageerde Nick met: Hmmm....Dog satay!!!! Ha ha, we hebben Nick maar even uitgelegd dat honden in Nederland part off the family zijn.
Na deze rit kwamen we dan aan bij Villa Made. Jawel het bestaat!!! :) Onze mond viel letterlijk open van verbazing!!! We werden verwelkomt door Nyoman en zijn vrouw Made die het huis verzorgen. We dachten op Gili het paradijs gevonden te hebben maar dit slaat alles! De villa en de tuin is immens groot!! En ongelooflijk mooi! We hebben echt uren in shock gezeten en voelen ons dan ook echte geluksvogels. We hebben drie slaapkamers met elk een eigen badkamer en een gezellige keuken. Aan de achterkant een serre waar je ook 's avonds heerlijk kunt luieren. Het is gewoon niet te beschrijven. Toen we vanochtend wakker werden begon het ook echt te dagen dat de villa dus geen droom was maar dat we hier echt een week mogen vertoeven.
We zijn net even het strand van Seminyak opgelopen. Het heeft hier ook hele mooie kustlijn met flinke golven. Erg mooi en weer totaal anders als waar we vandaan komen.
Vandaag hebben we een relaxt dagje ingepland en ontdekken we voornamelijk de villa en de plaats waar we verblijven. Vanmiddag plannen we met Nick onze tripjes in voor de komende week.
Iedereen bedankt voor de leuke reacties, we vinden het erg leuk af en toe iets te horen.
Verder kunnen we alleen maar zeggen: Wie nog geen vakantieplannen heeft! Boek villa Made! Echt waar! Je kijkt je ogen uit!!
Liefs,
Twee gelukgsvogels :) :) :)
Hoi Daan en Chris.
3 slaapkamers en 3 badkamers!!! We komen er aan hoor!
Veel te groot voor jullie alleen! :) Pas wel op met die lieve hondjes he, want tegen hondsdolheid ben je vast niet ingeent. Hier alles goed, het zonnetje is ook weer een beetje terug! Liefs pa en ma
Hallo geluksvogels,
Hier even iets van mij, met de dieren gaat het allemaal goed(de kat kwam er gisteren pas achter dat er een bak met hout in de kamer staat en dat vindt hij wel erg eng).
Morgen ga ik zelf weg dus voor mij is het nu tijd om te gaan genieten.
Genieten jullie ook nog maar.
Ik hoor het wel als we allemaal weer terug zijn.
liefe groetjes,mam